|
کد خبر: ۲۰۱۹۴۰

فیلم| ادعای روح الله مومن نسب درباره جریمه 100 میلیون دلاری استفاده از فیلترشکن

فیلم| ادعای روح الله مومن نسب درباره جریمه 100 میلیون دلاری استفاده از فیلترشکن

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از ادعای روح الله مومن نسب درباره جریمه 100 میلیون دلاری استفاده از فیلترشکن بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، روح الله مومن نسب کارشناس فضای مجازی مدعی می شود: در آمریکا برای مجازات استفاده از VPN به میزان 20 سال حبس و 100 میلیون دلار جریمه در نظر گرفته شده است.

فیلم ادعای روح الله مومن نسب درباره جریمه 100 میلیون دلاری استفاده از فیلترشکن که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم مصاحبه مومن نسب درباره جریمه استفاده از VPN در آمریکا

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
حسین
-
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۲
آیا ایشان سیاستگذار و متولی این امرهستند یا معتقدند و چه حدی برای انتقاد از سیاست های کلان دارند. نرخ را از کجا آورده و ضوابط فیلترینگ را با چه کارشناسی بررسی کرده اند؟چرا برای رسیدن به هدف اتهاماتی بی اساس را مطرح می کنندو... سوالاتی است که بی جواب باقی می مانند.
پاسخ
حسین
-
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۲
باعرض معذرت، معتقد به جای منتقد نوشته شد.
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟